Lidt om droner/ UAS.


Vi opdager nye anvendelser hver uge!


Der er globalt en massiv mængde startup virksomheder som beskæftiger sig med udvikling af “drone” -relaterede teknologier.
Consumer/ hobby markedet har båret langt den største del af denne udvikling, men har også den tvivlsomme ære af, at bidrage med et utal af negative mediehistorier, nogle mere fortjente end andre.

Denne udvikling har på godt og ondt banet vejen for en helt ny industri der rækker langt ud over de åbenlyse anvendelser af disse “flyvende hjælpere”. Faktisk i så stor en grad at den private “drone” sektor vurderes at vokse 19% pr. år de næste 5 år, hvor den militære sektor kun vil vokse 5% pr. år.

Det er også spået at denne industri inden 2050 vil generere flere end 15.000 nye arbejdspladser i Danmark.

Dette udtryk for den konstante strøm af ny viden og teknologier i den private sektor, er vores største fokusområde. Vi udfordrer kontant muligheder og anvendelser der komplimentere, men også rækker langt ud over vores oprindelige passion, nemlig luftfotografering med disse flyvende kameraer.

Vi er til enhver tid interesseret i dialoger om anvendelser og teknologierne bag. Kontakt projektleder Frederik Heitmann her om drone-relaterede tekniske projekter og ikke mindst ideer.
Stacks Image 60
Flyvende Kameraer

Optagelser med flyvende platforme giver nogle fantastiske muligheder for kosteffektivt at producere flotte billeder, som ellers kan være utilgængelige for fly eller kamerakraner. Samtidig er der et minimalt forbrug af CO2 ved brugen af droner/ UAS.

Vi benytter os af fjernstyrede kameraplatforme også kaldet droner, multicoptere eller UAS (Unmanned Aircraft Systems). Med vores systemer kan vi sende videosignaler fra dronen direkte til piloten eller fotografen, som kan optimerer flyvningen til de ønskede optagelser.
Dette signal kan ligeledes sendes direkte til andre modtagere, OB vogn, storskærm eller streames direkte via nettet med minimal forsinkelse.


Kontakt os
her for ydeligere information.
Stacks Image 72

Du er velkommen til at kontakte os for specifikke forespørgsler på vores kontakt side.

Like vores Facebook side og følg vores nyheder og arbejde
her.

Licensed in Denmark & Sweden by:

Stacks Image 311
http://www.transportstyrelsen.se/en/aviation/